Ufuk Çimen Yazdı: Pozitif bakışlar, pozitif haberler

Pandemi, ölümler ve ekonomi derken hayat da ağır aksak, acılarla yarım da olsa sevinçlerle devam ediyor…

Güzel haberlere de ihtiyacımız var elbet. Bunlardan bir kaçını derledim size.

Diyarbakırlı fotoğraf sanatçısı Mehmet Masum Süer, Hindistan'da düzenlenen Image Festival Circuit Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda, Türkiye'den Özcan Şimşek ve Bekir Yeşiltaş ile birlikte jüri üyeliğine layık görülmüş; Tebrik ediyoruz.

Yine Diyarbakırlı ve kentin yarım kalan tarihinin iz sürücüsü yazar Şeyhmus Diken, 90’ncı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda “Yüzyüze Sohbetler/Mısranın Haysiyeti, Şairin Coğrafyaları” adlı söyleşi ve imza programına katıldı. Beklenildiği gibi ilgi gören Şeyhmus Diken daha sonra Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi’nin İmza Buluşması’na katıldı.

Diyarbakır  Sanayi Mektebi ve Diyarbakır Fotoğraf Sanatı Derneği ( DİFAK ) işbirliğiyle 44. Dönem "Temel Fotoğraf Eğitimi" başlıyor. İlgilenenlere duyurulur; son başvuru tarihi: 25 Eylül 2021/Eğitim başlangıç tarihi: 28 Eylül 2021

Kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak adına; Diyarbakır, 25 ülke ve 150 şehirde eş zamanlı bir etkinliğe hazırlanıyor.

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla tüm dünyada aynı anda kadınlar “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliğinde buluşacak. Bu kapsamda Diyarbakır’da da yapılacak etkinlik 19 Eylül Pazar günü saat 13.3 0’da Kayapınar İlçesi’ndeki 75 Parkta start alacak ve Kadınlar, tarihi Keçi burcuna kadar pedal çevirecek.

Ve son olarak bir alıntı; o da pozitif:

En güçlü aracınız olan düşünce kendine ait bir güce, elektromanyetik bir enerjiye sahiptir. Bu enerji evrene gönderdiğini kendine çeker. Eğer sevginin, aşk ilişkilerinin acı verici olduğuna inanıyorsanız, eğer sevilmeye layık olmadığınıza inanıyorsanız elbette tam da bunları kendinize çekersiniz. Kendinizi tam anlamıyla sevdiğinizde bu tüm evrene yayınlanır ve benliğin BENLİK ile bir olduğunu idrak etmenize yardımcı olur. İşte bu olma haline izin verdiğinizde, benliğinizdeki dişi ve erkek enerjiler arasında bir denge yaratırsınız.

Kim olduğunuzu bilinceye dek, insani bilincin ötesindeki bilgiye ulaşamazsınız. İnsanlığın bilgisi kolektif bilincin alanı içindedir. Belli bir enerji, kimilerine göre belli sayıdaki insana bağlı bir şeydir, ama aslında bu sayısal olmaktan çok titreşim gücüyle ilgilidir. Bilme titreşimi belli bir sınıra, belli bir perdeye ulaştığında rezonans değişir ve dev bir sıçrayış meydana gelir. Böylece tüm insanlık bilinci bilme konusunda dev bir atılım yapar. Bu sıçrayış entelektüel bilgiyle gerçekleşmez, her birinizin kalbindeki ruhsal biliş olmadıkça akli biliş meydana gelemez. Şimdiye dek kültürünüzde akıl duyguyu hor görmüştür, oysa siz duyguyla güçlendirilmiş titreşim frekanslarısınız, Tüm Varolan’ın duyguyla güçlendirilmiş düşüncesisiniz! İmgeleme gücü sahip olduğunuz en büyük araçtır, o en büyük hızlandırıcı ve yaratıcıdır, sizi zaman ve uzayın ötesine taşıyabilir, duygu da aynı şeyi yapabilir. Dişi enerji bir kez daha sizi duygunun ne olduğu konusunda bir anlayışa ulaştıracaktır. İnsanlık sezginin yanlış bir şey olmadığını giderek anlamaya başlıyor, sezgi dediğiniz şey dişi enerjidir.

Duygu enerjidir, her şey enerjidir. Sevinç duyduğunuzda bedendeki tüm enerji noktaları açılır. Sevinç göbek bölgesinden başlayıp hiçbir dirençle karşılaşmadan açık olan tüm enerji merkezlerinde (çakralarda) dolaşır ve kalbiniz canlanır. O sevinç anında geçmiş ve gelecek olmaksızın şimdide yaşamaktasınızdır. Bedeninizin her atomu, her molekülü sevinçle rezonansa girer. Neşeli ve mutlu insanlar asla bedensel rahatsızlık çekmezler. Acı vereceğinden korktuğunuz durumlarda göbeğinizdeki enerji merkezi kapanır, acıyı göbeğinizde hissedersiniz. Yargı göbeğinizde hissettiğiniz çelik pençeler haline gelir ve enerji bir çıkış yolu bulamaz, onu yaratan yargıdır. Acı birikicidir sevgili dostlar, sizler onu binlerce yıldan beri tanıyorsunuz.

Hiç’Likten Kuantum & Metafizik & Parapsikoloji & Maji & Şifa

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ufuk Çimen Arşivi