Süleyman Acar yazdı: Gönül Abla -III

Ben de “Tamam başım gözüm üstüne” dedim.

Ve 2 hafta boyunca her gün, iki öğün çoğunu anamın evinde bile yememiş olduğum birbirinden lezzetli yemekler geldi bana!

Hatta bazen keşke tekrar hastalansam da bu yemek işi iki hafta daha uzasa diye şakalaşırdım kendimle. Yemek bitti, ama bizim gönül ablam ile gönül bağımız hiç bitmedi. (Ve hiç bitmeyecek İnşallah).

Bana uğrayacağına söz verdi!

Kendi sıklıkla uğrayamasa da devamlı bana elçi gönderip hatırımı sordurdu, bir isteğim bir ihtiyacım var mı yok mu bunu öğrenmeye çalıştı hep.

22 Kasım 2021 pazartesi günü yanına bir kaç parti üyesini de alarak beraber benden kitap almaya geldiler.

Yanlarında hafif şişman bir abi vardı, ona kanım çok ısındı!

Ve onu hafta içi olan 25.11.2021 Perşembe günü kutlamayı düşündüğüm doğum günüme davet ettim!

Abi tamam başım üstüne dedi, ama bana hayatımda söz verip de o sözü yerine getiren şerefli insan sayısı yok denilecek kadar çok az olduğu için çok da üzerinde durmadım açık konuşmak gerekirse!

Ama şişman abim beni utandırdı!

Beklenen o gün gelince, telefonum hiç bilmediğim bir numara tarafından çaldı!

Açtım, abi diyor ki “Süleyman sen neredesin, biz geldik sen yoksun?’

Koştur gönlünü coştur gittim, meğer yeniden Azim Kitap'ın aşağısındaki büyük kamelyada ismiyle müsemma Gönül Ablam bütün CHP üyelerini toplamış, oraya doldurmuş, pastası ve mumlarını da almış, bir çoğu kapının önünden geçerken selam vermeye dahil tenezzül etmeyip, aksine aşağılayıcı bakışlarını iliklerime kadar hissettirdikleri görme engelli, kör, kulakları da işitme cihazları olmadan duyamayan bir çoğu kimsenin yarım adam olarak kabul ettiği bana doğum günü kutlamaya gelmiş! Ben söyleyecek söz bulamıyorum iki gözüm kör olsun ki.

Pastamızı yedik, mumlarımızı üfledik. Sonra ben onlara İstanbul’da bulunan Maraş Pazarcıklı 3 numaralı annem Cemile Sönmez'in ‘Her Şey Güzel olacak’ isimli türküsünü söyledim,.

Bu kez Gönül Ablam dedi ki, ‘Hadi bir daha söyle ben de kardeşime eşlik edeceğim’

“Tamam!” dedim

Ve işte ismiyle müsemma kadın (Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır İl Başkanı Sayın Gönül Özel) hanımla yaptığımız o muhteşem düetin linkini buraya bırakıyorum:

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi