Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e "papatya çayı" göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e "papatya çayı" göndermesi
Elazığ'da temel atma ve anahtar teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'e eleştiriler getirdi. Erdoğan, "Biz papatya...

Elazığ'da temel atma ve anahtar teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'e eleştiriler getirdi. Erdoğan, "Biz papatya çayını ne zaman içeceğimizi çok iyi biliriz. Sana da rezene çayı öneririz. Kiminle uğraşacağını iyi bil." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

Erdoğan'ın buradaki konuşmasından öne çıkanlar:

"Törenimiz vesilesiyle inşası tamamlanan toplam 1164 konutun anahtarlarını hak sahiplerine teslim ediyoruz. Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek.

Kardeşlerim, bu ülkede yapılan her işe karşı çıkmayı, takoz koymayı maharet sanan bir kesim var. Kimdir Bu? CHP... Meslekleri budur.

Geçmişte köprülerden tünellere, savunma sanayiinden sessiz devrimlerimize kadar her konuda bu kesimin şirretçe yürüttüğü kampanyalara maruz kaldık. Vaktimizin bir kısmını bu işlerin önünü tıkamaya çalışanlarla mücadeleye ayırdık. Daha önce Marmaray'da bunu yaptılar, ama dinlemedik. Vurduk geçtik... Ve şu anda Marmaray tüm halkımıza hizmet ediyor mu? Denizin altından biz böyle bir sistemi gerçekleştirdik mi? Evet...

Hanımefendi senin bu işlere aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.