Diyarbakır'da trafik kazası sonrası kavga çıktı

Diyarbakır'da trafik kazası sonrası kavga çıktı
Kayapınar’da maddi hasarla başlayan minibüs ve otomobil kazası kısa sürede kontrolden çıktı. Tarafların birbirine girdiği kavgada cadde adeta ringe dönerken, ortalığı çevredeki vatandaşlar güçlükle yatıştırdı.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde, trafikte yaşanan sıradan bir kaza kısa sürede büyüyerek taraflar arasında sokak kavgasına dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, Diclekent Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir şehir içi minibüsü ile otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Hafif çaplı maddi hasarla atlatılabilecek olan kaza, sürücüler ve araçtakiler arasındaki sözlü tartışma yüzünden yerini gerginliğe bıraktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tarafların birbirine girmesiyle adeta bir meydan muharebesine dönüştü.

Caddeyi adeta boks ringine çeviren taraflar, trafikteki ve çevredeki diğer vatandaşların araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi. İhbar üzerine olay kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde tarafları ayırması ve kaza tutanağını düzenlemesinin ardından gerginlik sona ererken, taraflar bölgeden ayrıldı.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.