CHP’nin anahtar listesinde Tanrıkulu yer alacak mı?

CHP’nin anahtar listesinde Tanrıkulu yer alacak mı?
CHP 38. Olağan Kurultayında parti genel başkanlığına seçilen Özgür Özel’in Özel'in 'anahtar listesi'nde yer aldığı belirtilen ilk isimler açıklandı.

CHP 38. Olağan Kurultayı, 60 üyeli Parti Meclisi (PM) ve 15 üyeli Yüksek Disiplin Kurulu’nun (YDK) belirlenmesi için ikinci gün de devam ediyor.
Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultay sonrası partinin en yetkili organı PM bugün yapılacak oylamayla belirlenecek. Genel başkanlık seçimi için oy kullanan 1366 delege, 60 kişiden oluşan PM üyelerinin seçimi için de sandık başına gidecek.
Parti meclisi adaylığı başvuru süresinin üç kez uzatıldığı CHP Kurultayında parti meclisi adaylığı başvuru süresi 19.00 itibariyle tamamlandı.
Özel'in kırgınlık yaratmamak için "geniş" bir anahtar liste hazırladığı iddia ediliyor. Listede, hem il başkanlarının hem de kendisinin istediği isimlere yer vermesi bekleniyor.

SEZGİN TANRIKULU İSMİ ÖNE ÇIKTI
Artı Gerçek
’te yer alan habere göre, CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu başta olmak üzere Selin Sayek Böke, Yalçın Karatepe, Gökhan Zeybek, Özgür Karabat, Burhanettin Bulut, Gökçe Gökçen, Süleyman Bülbül, Ulaş Karasu, Deniz Yücel, Gamze Taşçıer, Hikmet Erbilgin, Ahmet Kaya, Tahsin Ocaklı, İlhan Uzgel, ve Pınar Uzun Okakın’ın gibi isimlerin yer alması bekleniyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.