Mehmet Akif Ersoy'dan Malatya Belediye Başkanı'na: Vay halimize

Mehmet Akif Ersoy'dan Malatya Belediye Başkanı'na: Vay halimize
https://www.youtube.com/watch?v=lRDEWdMEc4c YENİGÜN HABER – Depremin vurduğu Malatya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Habertürk'te...

YENİGÜN HABER – Depremin vurduğu Malatya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programda söylediği sözler eleştiri aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Habertürk'te katıldığı canlı yayında "Bütün cenazelerimizin cenaze namazı kılınmıştır, ayrı ayrı mezarlara da kendi inanç değerlerimiz ölçüsünde defnedilmeleri sağlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Gürkan’ın açıklamalarını dinleyen Ersoy, “Allah rahmet eylesin. Çok özür diliyorum ama cenaze defnetmeyi başarı olarak gördüğümüz bir yerdeysek vay halimize” diyerek tepki gösterdi.

Gürkan, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hatası olan herkesin hatasının bedelini ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir keşkemin olmadığını bütün Malatya bilir" yanıtını verdi.

Canlı yayında yaşanan bu tartışma sosyal medyada trend topic (tt) oldu. Birçok kullanıcı bu diyaloğu alıntılayarak, Malatya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı eleştirdi.

2004 yılından beri belediye başkanı olan Gürkan, bir dönem bağımsız, 3 dönemdir de Ak Parti Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.