Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması yapıyor
Yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelenek haline getirdiği "balkon konuşmasını" yapıyor.

Resmi olmayan ikinci tur seçim sonuçlarına göre üçüncü kez Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gelenek haline getirdiği "balkon konuşmasını" yapıyor.

"Duyanlara duymayanlara" şarkısını söyleyerek konuşmasına başlayan Erdoğan, "İşte ordu, işte komutan" sloganlarıyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Bu millet sevilmez mi? Biz severiz. Kandil'dekiler sevmez. Onların uzantıları sevmez. Ama biz severiz. Şu andaki tablo sevgililerin tablosu. Resmi rakam 320 bin kişi şu anda burada. Havalimanından buraya kadar yollar tıklım tıklımdı.

Siz Cumhur İttifakı'nı mahçup etmediniz, yalnız bırakmadınız. Bu yolda beraber yürüdük. Gece gündüz demeden yürüdük ve sizler bu görevi yine bizlere verdiniz. İnşallah 'Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ve ihyaya devam ediyoruz.

İkinci tur, kayda değer sıkıntı yaşanmadan tamamlanmıştır. Gayriresmi sonuçlara göre, milletimiz cumhurbaşkanı görevini 5 yıllığına bizlere tebliğ etmiştir. Ülkeyi yönetme sorumluluğuna bizleri tekrar layık gören milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.

14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta tercihini hangi partiden, hangi adaydan yana kullanmış olursa olsun sandık başına giderek iradesine sahip çıkan her vatandaşıma teşekkür ediyorum.

Ayrıntılar Gelecek...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.