Geylani: Sinan Aygül’e saldırı olayıyla ilgim yok

Geylani: Sinan Aygül’e saldırı olayıyla ilgim yok
Dakikalarca darp edilen ve müdahale edilmesi de polis tarafından engellenen Gazeteci Sinan Aygül ile ilgili Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'den açıklama geldi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde gazeteci Sinan Aygül'ün, belediye çalışanı Y.B. tarafından darp edilmesi ve araya girmek isteyen vatandaş ve esnafın da polis memuru E.K. tarafından silah gösterilip, itilerek engellenmesine ilişkin Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Geylani'nin Twitter paylaşımları şu şekilde:

"Bugün yaşanan talihsiz olay ile hiçbir ilgim bulunmamaktadır. Yaşanan olay, şahıslar arasında yaşanan tasvip etmediğimiz bir tartışmadan kaynaklanmıştır. Sinan Aygül’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayda ismi geçen belediye personeli ile ilgili de idari soruşturmayı başlatmış bulunuyoruz."

‘SİNAN AYGÜL'Ü ZİYARET EDECEĞİM’

Geylani, attığı tweetlerin devamında "Bugün Tatvan'da yaşanan olay bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan talihsiz olayla ilgili Belediye personelimiz Yücel Baysali açığa alınmıştır. Olayın bizzat takipçisiyim. Başkan yardımcılarımızı gazeteci arkadaşımız Sinan Aygül'ü hastanede ziyaret edip durumu takip etmek için yönlendirdik. Ankara'da bulunmamdan dolayı yarın Tatvan'a dönüş yapıp Sinan Aygül'ü ziyaret edeceğim. Yaşanan bu olayın bizlere ve Tatvan'a mal edilmesinden dolayı derin bir üzüntü yaşamaktayım. Yaşanan olaydan haberdar olduğum anda hemen ardından Sinan Aygül'ü arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Olayın yakından takipçisi olacağımızı tekrar ilettik. Yaşanan bu olayı tekrar kınıyorum" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.