HÜDA PAR’dan yerel seçim kararı

HÜDA PAR’dan yerel seçim kararı
HÜDA PAR, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logosu ve adaylarıyla seçime girme kararı aldı.

Ahmet BARAN/YENİGÜN HABER - HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimlerle ilgili partisinin kararını kamuoyu ile paylaştı. Kamuoyunun uzun süredir merakla beklediği açıklamayı yapan Şahin, “inancımız odur ki halkımızın “Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet” ile tanışma zamanı gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logoları ve kendi adaylarıyla katılma kararı aldıklarını duyuran Şahin, aday adaylığı için başvuru süresini de 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldıklarını belirtti.

“Halkımızın ‘Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet’ ile tanışma zamanı gelmiştir”

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, partisinin seçim kararını şu cümlelerle duyurdu:

“Yüksek Seçim Kurulu, dün itibariyle seçime katılacak partilerin listesini açıkladı. Böylece 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin startı da verilmiş oldu. İnancımız odur ki halkımızın “Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet” ile tanışma zamanı gelmiştir. HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz. Bu kararın partimiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Aday adaylığı için başvuru süresini de bu vesile ile 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. 2024 yerel seçimlerinde partimiz listelerinden belediye başkan adayı, il genel meclisi ve belediye meclisi adayı olarak katılmak isteyen vatandaşlarımızın bu tarihe kadar başvuru yapabileceklerini ilan ediyoruz. Huzur ve sükûnet içinde tamamlanması ümidiyle yerel seçimlerin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Kaynak:Ahmet BARAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.