Erdoğan'ın su endişesi...

Erdoğan'ın su endişesi...
Erdoğan'ın Hatay'da yakın koruması tarafından kendisine uzatılan bir bardak suyu almaması gündem oldu. Murat Yetkin, "Daha ciddi bir ihtimali de hesaba katmak zorundayız" dedi.

Erdoğan'ın Hatay'da yakın koruması tarafından kendisine uzatılan bir bardak suyu almaması gündem oldu. Murat Yetkin, "Daha ciddi bir ihtimali de hesaba katmak zorundayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması tarafından kendisine uzatılan 1 bardak suyu içmemesi gündem oldu. Gazeteci Murat Yetkin bugünkü köşesinde konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Yetkin, Erdoğan'ın koruma müdürü Muhsin Köse'nin uzattığı suyu almadığını belirterek, "Suikast korkusu muydu? Bilemiyoruz. Ama Erdoğan elinden su içmeyi reddedince koruma müdürü ne yapacağını şaşırdı. Oğlu Bilal Erdoğan oradaydı. ‘Siz verseniz’ gibi bir hareket yaptı. Su bardağını Bilal Erdoğan aldı, babasına uzattı. Erdoğan suyu kimin uzattığına yine baktı. Oğlunu görünce rahatladı, aldı, içti. Tabii suyun bardağa konuluşu aşamasını Bilal Erdoğan da bilemezdi ama önemli olan Cumhurbaşkanı'nın suyu zehirlenme korkusu olmadan içebilmesiydi" diye yazdı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçim akşamında, Anadolu Ajansı'nın servis ettiği Erdoğan'ın Ankara'ya gittiğine yönelik habere işaret eden Yetkin, "Ama daha ciddi bir ihtimali de hesaba katmak zorundayız. Geçmişte, polis ve yargı kadroları Fethullah Gülen şakirtlerine sonuna dek açılmışken, ne zaman hükümet Fethullahçıların fazla güçlenmemesi için bir hamleye niyetlense, Erdoğan’ın önüne hemen bir suikast girişiminin daha nasıl ustaca engellendiğine dair bir dosya koyulduğu, o hamlelerin böylece geciktirildiği de Ankara’da bilinir. Acaba bugün de belli gruplar kendi pozisyonları bozulmasın diye Erdoğan’ın iktidarı kaybetme endişesi üzerine suikast korkusu senaryoları ile gitmeye mi çalışıyor?" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.