ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu görüntülendi!

ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu görüntülendi!
Eyüpsultan'da lüks cipiyle ATV'ye çarparak bir gencin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok'un Mısır ve ABD'ye kaçışının ardından New York'ta gülümserken görüntülenmesi büyük tepkilere yol açtı.

Eyüpsultan'da lüks cipiyle arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu yurtdışına kaçıran annesi yazar Eylem Tok, New York'ta görüntülendi.

Kazadan sonra önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçan anne oğul, 57. Sokak ve 6. Cadde köşesinde gülümserken fotoğraflandı.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

1 Mart'ta Eyüpsultan'da meydana gelen kazada, 17 yaşındaki T.C. kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarpmış, Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmiş, İ.G, T.A, S.K. ve H.T. ise yaralanmıştı. Kazadan sonra T.C. ve annesi Eylem Tok, İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ABD'ye gitmişlerdi.

Soruşturma ve Yakalama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında T.C. ve Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Görüntülerin Etkisi

New York'ta görüntülenen anne oğulun fotoğrafları Türkiye'de büyük tepkilere neden oldu. Kazazedelerin ve kamuoyunun tepkisi sonrası gelişmelerin nasıl ilerleyeceği merak konusu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.