Diyarbekirspor’da kamp devam ediyor

Diyarbekirspor’da kamp devam ediyor
Diyarbekirspor, Afyon kampını tamamladıktan sonra ligin ilk maçının oynanacağı Nevşehir’e gidecek. Yeşil kırmızılı ekip maçın ardından Diyarbakır’a...

Diyarbekirspor, Afyon kampını tamamladıktan sonra ligin ilk maçının oynanacağı Nevşehir’e gidecek. Yeşil kırmızılı ekip maçın ardından Diyarbakır’a dönerek, kentteki ilk çalışmasını 3 Eylül’de gerçekleştirecek.

 DİYARBAKIR YENİGÜN - TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Afyon’daki yeni sezon hazırlık kampı devam ediyor. Günde çift idman yaparak, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı ekip, 1 Eylül’de deplasmanda yapacağı Nevşehir Belediyespor maçı için Diyarbakır’a gelmeyecek ve kampa zorunlu olarak devam edecek.

Diyarbekirspor, Afyon kampını tamamladıktan sonra ligin ilk maçının oynanacağı Nevşehir’e gidecek. Nevşehir Belediyespor ile yapacağı maçın ardından Diyarbakır’a dönecek olan yeşil kırmızılı ekip, kentteki ilk çalışmasını da 3 Eylül’de gerçekleştirecek. Diyarbakır temsilcisi, ligin ikinci maçında kendi sahasında Modafen takımıyla karşılaşacak. Yeşil kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını Seyrantepe Spor Tesislerinde sürdürecek.

Afyon’da kamp çalışmalarını sürdüren Diyarbekirspor, hazırlık maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat ekiyor. Yeşil kırmızılı ekip, AfjetAfyonspor’u 2-0, Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0, Fethiyespor’u 1-0 ve Payaspor’u da 2-1 mağlup ederken, Kahramanmaraşspor’la da 1-1 berabere kaldı. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.