HÜDA PAR ile Ak Parti arasında ittifak görüşmesi bugün gerçekleşecek

HÜDA PAR ile Ak Parti arasında ittifak görüşmesi bugün gerçekleşecek
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin bugün saat 16.00'da HÜDA PAR ile görüşeceğini açıkladı. Yavuz ayrıca, üç dönem vekillik...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin bugün saat 16.00'da HÜDA PAR ile görüşeceğini açıkladı. Yavuz ayrıca, üç dönem vekillik yapmışlardan da başvuru alacaklarını söyledi.

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, üç dönem vekillik yapmışlardan da başvuru alacaklarını açıkladı. Ali İhsan Yavuz, partisinin bugün saat 16.00'da HÜDAPAR ile görüşeceğini açıkladı.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim kararıyla birlikte işler hızlandı. Biz de bir kısım partiler ile görüşme halindeyiz" diyen Yavuz, "Cumhur İttifakı'nın iki bileşeni olarak AK Parti ve MHP olarak geçen dönem kurduğumuz birliktelik muhkem şekilde devam ediyor. İstişarelerimiz, toplantılarımız devam ediyor. Büyük Birlik Partisi ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Onun dışında HÜDAPAR ile temaslarımız oldu. Cumhur İttifakı'nın adayına oy vereceklerini dile getirmişlerdi. Bugün saat 16.00'da HÜDAPAR ile görüşeceğiz. Yeniden Refah ile görüşmemiz oldu" ifadelerine yer verdi.

'ÜÇ DÖNEM VEKİLLİK YAPMIŞLARDAN DA BAŞVURU ALINABİLECEK'

Yavuz, milletvekilliğinde üç dönem kuralı için de "Tüzüğümüzde 3 dönem kuralı vardı. O 2017'de MKYK'ya bırakıldı. O MKYK’nın vereceği karar. Dolayısıyla 3 dönem vekillik yapmışlardan da başvuru alınabilecek" dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.