Vali Ali İhsan Su Silvan ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

Vali Ali İhsan Su Silvan ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan ilçesinde muhtarlarla değerlendirme toplantısı düzenledi. Silvan Kaymakamlığı...

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan ilçesinde muhtarlarla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda Vali Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, daha sonra muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

Toplantıda kent merkezi ve Silvan ilçesinde yürütülen çalışmalara değinen Vali Su, “Diyarbakır'ımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, mutluluğu ve refahı için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Toplantının ardından ilçede yapımı devam eden 1. Kılıçarslan Kent Meydanı’nda incelemelerde bulunan Vali Su, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Vali Su, esnafa hayırlı işler diledi, talepleri dinledi.

Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve kurum müdürleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.