Tahliye edilen Faruk Koca konuştu

Tahliye edilen Faruk Koca konuştu
MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e attığı yumruk sonrası tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesi ardından açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e attığı yumruk sonrası tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Koca, tahliyenin ardından konuştu.

Faruk Koca, "Attığım yumrukla onları haklı çıkarmış oldum" ifadelerini kullandı.

İşte Faruk Koca'nın açıklamaları;

"İlke edindiğim bazı değerler var. Haksıza, hırsıza haklı sebep vermememiz lazım. Maalesef bu olayı gerçekleştirenlere karşı attığım bir yumrukla onları haklı çıkartmış gibi oldum."

"Beni tanıyan ve benden böyle bir eylemi beklemeyen bütün dostlarımdan özür diliyorum. Onlar haklarını helal etsinler."

"Sizlere çok mahcubum. Sizlere böyle bir olayı yaşattığım için çok mahcubum, çok üzgünüm."

"Şehitlerin gündemini aldığımdan dolayı tekrar üzgün olduğumu söylemek isterim. Bu kadar acı, ısdırap varken gündemi bu meseleyle işgal etmekten dolayı üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum."

"İNSAN OLMAK, HAKSIZLIĞA TEPKİ VERMEKTİR"

"Bu insanlar, çoluk çocuklarının rızkını keserek ve tek mutlu oldukları futbol maçını izlemektir en büyük lüksleri. Bu insanların hukukunu, bütün taraflara söylüyorum. Federasyon, hakemler, kulüpler, bu insanların hukukunu çiğnememek için lütfen empati yapalım. Bütün kulüplerin, ayırmıyorum. Taraftarlık başka bir şey, hiçbir beklenti olmadan aşk ile gönülden yapılan bir iş. Bu insanların hukukunu empati yaparak dikkate almamız hepimizin sorumluluğudur. Sizin desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığım eylemi hiçbir zaman savunmuyorum. Şundan emin olabilirsiniz, bunu yapacak en son kişilerden biriyim. Ama insanız, gördüğümüz yanlış ve haksızlıklardan dolayı bir tepki veriyoruz. Tepkinin biçimi yanlış olabilir. Ama insan olmak, haksızlığa tepki vermektir, yanlışa itiraz etmektir. " (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.