Seçim kutlamasında kan aktı: 1 ölü

Seçim kutlamasında kan aktı: 1 ölü
İYİ Parti üyesi Erhan Kurt, 'seçim kutlamaları' sırasında parti binasının önünde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylamasının resmi olmayan sonuçları sonrası Ordu'da yapılan seçim kutlamaları sırasında İYİ Parti üyesi Erhan Kurt bıçaklanarak öldürüldü.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve milletvekili Uğur Poyraz "Bu akşam İYİ Partimizin Ordu İli Gülyalı İlçesi üyemiz ve sandık görevlimiz Erhan Kurt, ilçe başkanlığımızın önünde gerçekleşen bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Erhan kardeşimize Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve İyi Parti camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz, Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu olan bu hain saldırıyı ve tüm fail/failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız" açıklamasını yaptı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da "Ordu Gülyalı’da sözde kutlama yapanlar, genç kardeşimiz Erhan Kurt’u bıçaklayarak katletti. Bu kin ve nefrete yazıklar olsun. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim. Bu cinayetin hesabı sorulana, tüm sorumlular cezasını bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağız!" dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.