Salim Güran’ın Ensarioğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı

Salim Güran’ın Ensarioğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı
Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran’ın AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile Meclis’te çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Salim Güran, soruşturmada tutuklanan ilk isim olmuş, Ensarioğlu ise “Aile dostumuz” demişti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde katledildikten19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması devam ediyor. Güran soruşturmasında ilk tutuklanan isim ise amcası Salim Güran olmuştu. Dosyanın itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini iddia etmişti.

AİLE İÇİN ‘DOSTUMUZ’ DEMİŞTİ

Gerçek Gündem’de yer alan haberde, Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra katıldığı televizyon programında açıklama yapan Ak Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu ise “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” demişti.

Ensarioğlu’na açıklamaları nedeniyle tepki gösterilirken, Ensarioğlu ise sözlerinin çarpıtıldığını dile getirmişti.

MECLİS KULİSİNDE ÇAY

Amca Güran ile Ensarioğlu’nun Meclis’te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. 27 Aralık 2023 tarihinde çekilen söz konusu fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu ile birlikte iki kişi daha bulunuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.