Restoranda patlama: 7 ölü, 1’i ağır 5 yaralı

Restoranda patlama: 7 ölü, 1’i ağır 5 yaralı
Aydın, Nazilli'de tüp değişimi nedeniyle patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 7 insan hayatını kaybetti. 1'i ağır 5 kişi de yaralandı. Aydın...

Aydın, Nazilli'de tüp değişimi nedeniyle patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 7 insan hayatını kaybetti. 1'i ağır 5 kişi de yaralandı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İHA'da yer alan habere göre, patlama da 1'i ağır 5 kişi de yaralandı. İlk bilgilere göre patlama tüp değişimi esnasında meydana geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesabı üzerinden Nazilli'deki patlama nedeniyle şehirde bugün ve yarın gerçekleşecek etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da konuyla ilgili Twitter hesabı üzerinden "O patlamaya sebebiyet verdiği iddia edilen kişi gözaltına alındı" açıklaması yaptı.  Ayrıntılar geliyor...  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.