MAZLUMDER’den Tahir Elçi Vakfı ve Dr. Vahap Coşkun’a ödül

MAZLUMDER’den Tahir Elçi Vakfı ve Dr. Vahap Coşkun’a ödül
MAZLUMDER İnsan Hakları Ödülleri sahiplerini buldu. İnsan Hakları Örgütlü Mücadele Ödülü Tahir Elçi Vakfı'na, İnsan Hakları Bireysel Mücadele Ödülü...
MAZLUMDER İnsan Hakları Ödülleri sahiplerini buldu. İnsan Hakları Örgütlü Mücadele Ödülü Tahir Elçi Vakfı'na, İnsan Hakları Bireysel Mücadele Ödülü ise Dr. Vahap Coşkun’a verildi.

YENİGÜN HABER – İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), 2022 İnsan Hakları Ödülleri sahiplerini buldu.

MAZLUMDER, İnsan Hakları Haftası nedeniyle her yıl düzenlediği "İnsan Hakları Gecesi ve Ödül Töreni" bu yıl Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İnsan Hakları Örgütlü Mücadele Tahir Elçi Vakfı ve Sığınmacılar Platformu'na, İnsan Hakları Bireysel Mücadele Ödülü ise Dr. Vahap Coşkun ve Muhammed İsa Abdullah'a verildi.

İnsan Hakları Bireysel Mücadele Ödülünü Dr. Vahap Coşkun ve Muhammed İsa Abdullah aldı. Dr. Vahap Coşkun'a ödülünü Mazlumder'in ilk dönem genel başkanlarından İhsan Arslan verirken İsa Abdullah'a ödülü Mazlumder'in önceki genel başkanlarından Ömer Faruk Gergerlioğlu takdim etti.

Yılın İnsan Hakları Basın Ödülü’ne ise Hertaraf Haber lâyık görüldü

Mazlumder'in önceki genel başkanlarından Ayhan Bilgen'in takdim ettiği ödülü yayın kurulu üyesi ve yazar Osman Kayaer aldı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.