Libya semalarına 10 yıl sonra tekrar THY seferi

Libya semalarına 10 yıl sonra tekrar THY seferi
Türk Hava Yolları (THY), 10 yıllık aranın ardından Libya seferlerine yeniden başlıyor. Haftada 3 sefer düzenlenecek olan uçuşlar, 29 Mart 2024'te başlıyor.

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Türk Hava Yolları'nın (THY) 10 yıl aradan sonra gelecek hafta ülkesine seferlere başlayacağını açıkladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de Libya'ya haftada 3 sefer yapılacağını ve biletlerin satışa açıldığını duyurdu.

Libya Başbakanı Dibeybe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

THY'nin Libya uçuşlarına başlamasının ülkesindeki istikrarın göstergesi olduğuna dikkati çeken Dibeybe, bu adımın atılmasında katkısı bulunan ülkesindeki Sivil Havacılık Kurumu ile tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.