Dört Ayaklı Şehir'den hayvanlar için yardım kampanyası

Dört Ayaklı Şehir'den hayvanlar için yardım kampanyası
Diyarbakır Mardin sınırındaki yangında yaralanan hayvanlar için yardım kampanyası başlatıldı.

Ali VURANEL/YENİGÜN HABER – Diyarbakır Mardin il sınırındaki alanda meydana gelen yangından etkilenen hayvanlar için yardım kampanyası başlattı.

Orman yangınlarında yaralanan ve vücudunda yanıklar oluşan hayvanlara yara bakım merhemleri, ilaçlar ve tedavileri gerekli için tıbbi malzemeler ulaştıran gönüllüler, Diyarbakır-Mardin yangını için harekete geçti.

Hayvanlarla ilgilenen hayvan koruma gönüllüleri ve derneklere malzemeleri ulaştıran Gönüllüler bu kez Diyarbakır için kampanya başlattı.

Gönüllüler tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Herkese merhaba, Dört Ayaklı Şehir olarak Diyarbakır-Mardin'de yangınlardan etkilenen, yanan ve yaralanan hayvanlara ilaç ve tıbbi malzeme ulaştırmaya başladık. Bugün ilk posta yardımlarımız ulaştı ve Diyarbakır'da gönüllülerin yangın alanından (ve kesimden) kurtardığı 18 keçi ve koyuna ilaç ve tıbbi yardım ulaştırdık. 4 adet de kaplumbağa veterinere ulaştırıldı.

Dört Ayaklı Şehir olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvanları alabileceğimiz yaşam alanımız yok. Ancak veteriner hekimlerimizin ve kurtarma ekibimizin ulaşamadığı, hayvansever gönüllülerin çalıştığı noktalara ilaç ve tıbbi malzeme göndermeye devam edeceğiz.

Bilet alarak Diyarbakır-Mardin'deki yangından etkilenen tıbbi malzeme, yanık tedavi ekipmanları, oksijen makinesi, soğutucu ve ilk yardım malzemesi ulaştırabilirsiniz.”

Kaynak:ALİ VURANEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.