Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'hayat pahalılığına karşı sabır' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'hayat pahalılığına karşı sabır' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınlanan bayram mesajında hayat pahalılığı vurgusu yaparak, vatandaşlardan dsabır talep etti   YENİGÜN HABER – Cumhurbaşkanı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınlanan bayram mesajında hayat pahalılığı vurgusu yaparak, vatandaşlardan dsabır talep etti

YENİGÜN HABER – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla video mesaj paylaştı. Milletin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesajında hayat pahalılığı vurgusu öne çıktı.

Erdoğan mesajında "Yaklaşık 4 yıl önce ekonomideki önceliğimizi istihdama vererek yaptığımız tercihin doğruluğunu yaşanan her gelişmeyle bir kez daha görüyoruz. Küresel ekonomideki bozulmanın ülkemize olan etkileri yanında kurdaki dalgalanmanın ve hayat pahalılığının insanlarımızın günlük hayatlarında yol açtığı zorlukları elbette biliyoruz." dedi. "Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz programlarla bunların üstesinden geldikçe elimizdeki imkanların ve kat ettiğimiz mesafenin önemi daha iyi anlaşılacaktır." diyen Erdoğan, hayat pahalılığına karşı yurttaşlardan sabır talep etti "Milletimden hayata geçirdiğimiz programlara daha güçlü destek ve biraz daha sabır talep ediyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.