Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz etkinliğinde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz etkinliğinde konuştu
Darbe girişiminin yıl dönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlar şehadete koşarken, darbecilerle anlaşıp tankların arasından kaçan korkakları unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında İstanbul'da düzenlenen törende konuştu.

"85 milyon olarak yine tek yürek, tek bileğiz. Şehitlerimizi anmak, milli irade zaferimizi kutlamak üzere bir aradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darbecilere geçit vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Millet canı pahasına darbeye direnirken, hainlere alkış tutan o habis elleri; insanlar şehadete koşarken, darbecilerle anlaşıp tankların arasından kaçan korkakları; gencecik çocuklar toprağa düşerken, bu çocukların katillerine kadeh kaldıran haysiyet fukaralarını unutmadık, unutmuyoruz. Unutursak ihanet çetelerinin karşısına dikilen her yaştan kahramana mahcup oluruz. Unutursak benzer felaketlerin tekrar yaşanmasına yol vermiş oluruz. Pusuda bekleyen odaklara hep beraber net bir mesaj yolluyoruz. Değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'un unutulmasına, unutturulmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.