Venn Turizm 18 araç ile çalışmalarına start verdi

Venn Turizm 18 araç ile çalışmalarına start verdi
“Diyarbakır’a Yeni Bir Soluk Katmaya Geliyor” sloganıyla Diyarbakır’da hizmet vermeye başlayan Venn Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Doğmuş,...
“Diyarbakır’a Yeni Bir Soluk Katmaya Geliyor” sloganıyla Diyarbakır’da hizmet vermeye başlayan Venn Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Doğmuş, hedeflerinin, tüm Türkiye’ye hitap etmek olduğunu vurguladı

Gülbahar Altaş / VENN Seyahat “Diyarbakır’a Yeni Bir Soluk Katmaya Geliyor” sloganıyla 18 otobüs ve 60 milyon TL yatırımla hizmete başladı. Venn Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Doğmuş, Diyabakır’da yerel ve ulusal basından gazeteciler ile lansman toplantısıyla bir araya geldi. Şaban Doğmuş, Diyarbakır’da ulaşım ve ulaştırma sektöründe yılların tecrübe ve deneyimine sahip olduklarını söyledi. Doğmuş, “Şimdi bu deneyimi ve profesyonelliğin çıtasını yukarıya taşımak için sizlerle yepyeni bir markayı, Venn Seyahat’i tanıştırmak istiyoruz. Bugün kaliteli ulaşım araçları, nitelikli personeli, vizyoner yönetim kadrosu ile Venn Seyahat farkını ortaya koymak ve fark yaratmak için sizlerle buluşuyor!”dedi.

Hedef Türkiye geneli

Hedeflerinin, tüm Türkiye’ye hitap etmek olduğunu dile getiren Doğmuş, önümüzdeki günlerde İstanbul-Ankara, İstanbul- Antalya, Bursa-Ankara seferleriyle başlatacaklarını kaydetti. Seferleri ile ülkemizin en önemli hayati noktalarına sizleri ulaştıracaktır. Çok yakında bu tecrübe ile 81 ilimizi hedeflediğimiz yatırımlarımız ile ülke çapında önemli bir marka olma yolunda ilerleyeceğiz. Firma isminin global bir isim taşıdığına dikkat çeken Doğmuş, sözlerine şöyle devam etti:

“Firmamızda modern bir logo kullanmaya karar verdik. Logomuzun anlamı V ‘VENN’ ismini taşıdığı gibi V harfinin yanlarında bulunan çizgilerin yol çizgilerini anımsattığını görüyoruz. Ayrıca logo tasarımında 7 / 24 aktif bir şekilde güvenle yolculuk yapılabilmesi anlamını da taşıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.