Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Dezenfekte çalışmaları sürüyor
Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, oluşturduğu 10 kişilik özel ekip ile vatandaşların hizmet aldığı banka ATM'leri,...

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, oluşturduğu 10 kişilik özel ekip ile vatandaşların hizmet aldığı banka ATM'leri, banka içleri ve vatandaşların bekleme alanlarını Corona virüs tehlikesine karşı dezenfekte etti.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen ve Türkiye’de yayılma sürecinde bulunan Corona virüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle teyakkuz halinde hareket ederek dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. 400 bin nüfusu ile Türkiye’de 36 il’den daha büyük olan Bağlar ilçesinde devam eden dezenfekte çalışmaları kapsamında şimdiye kadar sağlık merkezleri, kamu kurumları, semt pazarları ve güvenlik güçleri tarafından kullanılan bina ve alanları dezenfekte etmesiyle dikkat çeken Bağlar Belediyesi’nin banka ATM’lerini ve banka binalarında da bu çalışmaları gerçekleştirmesi vatandaşların takdirini topladı. Başkan Hüseyin Beyoğlu, vatandaşları Corona virüs tehdidine karşı korumak amacıyla dezenfekte çalışmalarının kararlı bir şekilde sürdürüleceğini kaydetti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.