Amedspor tam gaz ileri: 2-1

Amedspor tam gaz ileri: 2-1
Ligin 22. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, konuk ekibi eli boş gönderdi. Yeşil Kırmızı Beyazlı takım, maçın...

Ligin 22. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, konuk ekibi eli boş gönderdi. Yeşil Kırmızı Beyazlı takım, maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanan taraf oldu

Tarık OTHAN

DİYARBAKIR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, kendi evinde ağırladığı Uşakspor’u 2-1 mağlup etti. İlk yarısı 0-0 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda hızlı başladı.  Ev sahibi ekip Amedspor ile konuk takım Uşakspor bir birlerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Goller 2’inci yarıda geldi

Taraftar desteğini arkasına alan Yeşil Kırmızı Beyazlı takım, aradığı golü 65’inci dakikada buldu. Amedspor’lu futbolcu Mansur Çala, meşin yuvarlağı ağlara göndererek takını 1-0 öne geçirdi.  Golü kalesinde gören konuk takım zor anlar yaşadı. Arda da ataklar geliştiren Amedspor, çok geçmeden ikinci golü de buldu.  Karşılaşmanın 76’ıncı dakikasında ilk golün sahibi Mansur Çalar'ın ceza alanı dışından attığı şutu kontrol eden Furkan Yaman, takımının ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-0 yaptı.

Puanını 34’e yükseltti

Bu dakikadan sonra skor üstünlüğünü korumak isteyen Amedspor, daha temkinli bir futbol sergiledi. Konuk takım Uşakspor ise art arda ataklar geliştirmeye başladı. Uşakspor, her ne kadar 90’ıncı dakikada Rıdvan Özdemir’in kaydettiği golle skoru 2-1’e getirse de karşılaşmada, Amedspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Almış olduğu bu galibiyetle puanını 34'e yükselten ev sahibi ekip, ligde 9’uncu sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.