Yenilenen Diyar değişmedi! : 2-0

Yenilenen Diyar değişmedi! : 2-0
Deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşan Diyarbekirspor, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup olarak ligde ikinci yarıya yenilgi ile başladı. Foto:Arşiv Mehmet...

Deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşan Diyarbekirspor, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup olarak ligde ikinci yarıya yenilgi ile başladı.

Foto:Arşiv

Mehmet Uğur ÇAKIL

DİYARBAKIR- TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Diyarbekirspor, ligde ikinci yarının açılış maçında deplasmanda Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Devre arasında yaptığı transferlerle yenilen Diyarbekirspor, ikinci yarıya güzel başlamak adına sahaya galibiyet için çıktı. Maça ev sahibi olmanın avantajı ile etkili başlayan Gölcükspor, 39. Dakikada Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin etti. İkinci yarıya gol ve goller bularak başlamak isteyen yeşil-kırmızılılar, 48. Dakikada Sedat Cengiz’in attığı 2. Golle maçta 2-0 geriye düştü. Golden sonra farkı kapatmak için baskı kuran Diyarbekirspor, aradığı golü bulamadı. Gölcükspor’un kalan dakikalarda geliştirdiği ataklardan da gol sesi çıkmayınca mücadele ev sahibi ekibin galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla birlikte Diyarbekirspor 25. Puanla 6. Sırada kaldı. Gölcükspor ise puanını 21’e yükselterek, 13. Basamağa yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.