VİDEO HABER - Yolcu otobüsünde 92 kilo eroin ele geçirildi

VİDEO HABER - Yolcu otobüsünde 92 kilo eroin ele geçirildi
https://www.youtube.com/watch?v=c3qmFCcYFs4&feature=emb_title   Bitlis Rahva mevkiinde durdurulan şehirlerarası bir yolcu otobüsünde yapılan...

Bitlis Rahva mevkiinde durdurulan şehirlerarası bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 92 kilo eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Bitlis’te, binlerce kişiyi zehirleyecek miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Bitlis Valiliği, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ve Adana İl Emniyet Müdürlüğünün koordineli yaptıkları çalışma neticesinde, durdurulan bir yolcu otobüsünde 91 kilo 900 gram eroin maddesinin ele geçirildiğini bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, “17.02.2020 tarihinde Bitlis ili üç yol mevkiinde bir yolcu otobüsü durdurulmuş, narkotik dedektör köpeği IRMAK ile otobüste yapılan aramada; otobüste özel olarak imal edilmiş zulada, yaklaşık piyasa değeri 41 milyon 400 bin TL olan, 180 paket halinde, daralı ağırlığı 91 Kilo 900 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.” denildi. Açıklamanın devamında ise olayla ilgili M.Ö, R.G, Z.A ve L.I isimli 4 şüphelinin “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alındığı kaydedildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.