TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan HEDEP’e ziyaret

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan HEDEP’e ziyaret
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ı ziyaret etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, HEDEP Meclis Grubu'nu ziyaret etti. Kurtulmuş’u HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan karşıladı.

40 dakika süren görüşmeden sonra kısa bir açıklama yapan Kurtulmuş, "Daha evvel grubu bulunan siyasi partilerimizin ben Meclis Başkanı seçildikten sonra hayırlı olsun ziyaretine gelenlerin hepsine iade-i ziyarette bulundum. Bugün de HEDEP grubuna iade-i ziyarette bulundum. Bu vesileyle Meclis’teki çalışmalarda siyasi partilerin arasında siyasi iklimin yumuşatılması, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için önümüzdeki dönem inşallah güzel çalışma imkanının olduğu Meclis olur” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta bütçe görüşmelerinin başlayacağını hatırlatan Kurtulmuş, Bakırhan’a eş genel başkan seçilmesinden dolayı tebriklerini de iletti.

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da "Biz kendilerini ziyaret etmiştik. Kendileri de iadeyi ziyarette bulundu. Verimli güzel görüşme oldu. Önümüzdeki dönem meclisin daha hoşgörülü, daha diyalog içinde olduğu bir süreçte olmasını bizler de ifade ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kurtulmuş, daha önce de iade-i ziyaret kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, SAADET Grup Başkanı Selçuk Özdağ ile bir araya gelmişti. (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.