İstifa eden DEM Partili belediye eş başkanından geri adım

İstifa eden DEM Partili belediye eş başkanından geri adım
DEM Parti tarafından hakkında disiplin soruşturması başlatılan ve istifa ettiğini açıklayan Partili Kızıltepe Belediye eş Başkanı Zeyni İpek’ten yeni bir açıklama geldi.

Hakkında açılan disiplin soruşturmasının ardından partisinden istifa ettiğini açıklayan DEM Parti Kızıltepe Belediye eş Başkanı Zeyni İpek, istifasını geri çektiğini açıkladı.

SORUŞTURMA BİTENE KADAR GÖREVİNDE KALACAK

Partisinden istifa ettiğini açıklayan Mardin'in DEM Partili Kızıltepe Belediye eş Başkanı Zeyni İpek, istifasını geri çektiğini açıkladı. İpek yaptığı açıklamada, hakkındaki disiplin soruşturması tamamlanana kadar başkanlığı da vekaletin bir meclis üyesine devir edeceğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Farklı iddialarla gündeme gelen DEM Parti Mardin Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek yaptığı açıklamada, "Benim üzerimden oluşturulan kirli bir komplo ile kamuoyunu meşgul eden art niyetli bir durum yaşandı" dedi.

İddialar sonrası DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek'e dair Demokratik Yerel Yönetimler Kurulumuza ulaşan şikâyet ve belgelerden partimizin program, ilke ve ahlaki değerlerine aykırı davranışlarda bulunduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle kendisiyle ilgili disiplin soruşturması başlatılmıştır.

Kısa sürede sonuçlandırılacak olan disiplin soruşturmasının sonuçları kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır"

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.