HÜDA PAR’dan kritik seçim açıklaması

HÜDA PAR’dan kritik seçim açıklaması
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dört büyükşehir belediye başkan adayı çıkarmayacaklarını açıkladı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara'daki Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde partisinin 31 Mart yerel seçimlerine katılacak belediye başkan adaylarını tanıttı ve seçim beyannamesini açıkladı.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Yapıcıoğlu, "Zalimler tek saf halinde siyonizmin arkasını kolluyor, ona destek oluyor" diye konuştu.

Halkımız gidişattan rahatsız

"Halkın hizmetinde olması gereken belediyeler, maalesef kimileri tarafından kişisel ve grup menfaatleri için bir rant kapısı haline getirilmiştir" diyen Yapıcıoğlu, "Halkımızın bu gidişattan rahatsız olduğunu görüyor ve diyoruz ki çaresiz değilsiniz. Hizmete talibiz, dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet inşallah bizimle olacak. Halkımızın dürüst belediyecilik ve gerçek hizmetle tanışma vakti gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yapıcıoğlu açıkladı

Konuşmasının ardından partisinin 5'i büyükşehir olmak üzere 27 il ve 58 ilçe belediye başkan adayını tanıtan Yapıcıoğlu, "Ankara ile 3 büyükşehirde, büyükşehir belediye başkan adayı çıkarmayacağız. Bu iller büyüklük sırasına göre İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa" diye konuştu.

Yapıcıoğlu, partisinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayının Kerbela Şanlı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Mehmet Çalhan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Bülent Dinç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Veysel Yavuz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayının ise Kenan Çil olduğunu açıkladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.