Eski başkandan lokumlu anket: 'Geri döneyim mi, ne dersiniz?'

Eski başkandan lokumlu anket: 'Geri döneyim mi, ne dersiniz?'
Daha önce iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Soğuk, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi ilginç bir anket yaptı.

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde belediye başkan adayı çalışmasına lokum dağıtarak başladı. Önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un ilçenin işlek caddelerinde dağıttığı lokumların içinde bulunan anket formları dikkat çekti.

EN İLGİNÇ ANKET

Ahmet Soğuk; Ferizli sakinlerine dağıtılan "Ferizlimizin Güzel İnsanları, Geri Döneyim mi? Ne Dersiniz?" yazılı kutular ve kutuların içerisinde yer alan lokumlarla geri dönüş sinyali verdi. Soğuk, önümüzdeki günlerde bağımsız bir kuruluşa yaptırmayı planladığı anketin sonucu yüzde 50'nin üzerinde kendi lehine olursa, Ferizli Belediye Başkanlığı'na aday adayı olacağının altını çiziyor.

lokumlu-anket-2.jpgİlçede daha önce iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Soğuk, ilçe sakinlerinin kendisine aday olup olmayacağı sorusunu yönelttiğini, bu nedenle içinde lokumların olduğu anket çalışması ile gerçek durumu anlamaya çalıştıklarını belirtiyor. Bu ilginç lokumlu anket çalışmasını niye yaptıklarını ise şu sözlerle açıkladı:

"Zaman zaman vatandaşlarımızın bu sorusuna maruz kalıyorduk. Elimizdeki bu verileri somutlaştırmak adına başlatacağımız anket süreci öncesinde son bir nabız yoklamak istedim ve bu lokum kutularını hazırlattım. Sağ olsun ilçemizin gençleri de bizi bu süreçte yalnız bırakmadı ve dağıtımlarını gerçekleştirdi. Anket yaptıracağımızı duyan bazı seçmenler kutunun içerisine 'Geri dönsün' yazarak arkadaşlarımıza iletiyorlarmış. Anket tabii ki profesyonel bir şekilde yapılacak. Sonuç ne olursa olsun halkımızla paylaşılacak."

'İKİ DÖNEM AK PARTİ’DEN BAŞKANLIK YAPTI'

Ahmet Soğuk, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olmuş ve bu iki seçim sürecinde, toplamda aldığı 9 bin 621 oyla iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapmıştı. 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin Belediye Başkanı Adayı İsmail Gündoğdu olunca Ahmet Soğuk bir süre siyaseten emekliye ayrılmıştı. Bu hamleyle yeniden gündeme gelen Soğuk'un aday adayı olup olmayacağı ve partisi tarafından aday gösterilip gösterilmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.