Diyarbakır AK Parti'de temayül yoklaması heyecanı

Diyarbakır AK Parti'de temayül yoklaması heyecanı
AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli aşamalardan biri olan temayül yoklaması bugün yapılacak

Sabri GÜZELGÜN/YENİGÜN HABER – 31 Mart yerel seçimleri için 22 Kasım’da sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının ardından AK Parti’de adayları için temayül yoklaması bugün yapılacak.
Diyarbakır’da yaklaşık 80 kişinin başvurduğu AK Parti’de delegeler "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak.
Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için her ilde komisyonlar oluşturuldu. Komisyonlarda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile milletvekilleri bulunuyor.
81 ilde çevrim içi gerçekleştirilecek temayül yoklamaları aynı saatlerde gerçekleştirilecek.
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Raşit Ocak başkanlığında, dün temayül yoklamasında görev alacak teşkilat mensuplarının katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirmişti.
Ak Parti’den yapılan açıklamada, temayül yoklaması ile anket ve saha çalışmalarının sonuçları titizlikle analiz edileceği, belirlenen büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarının kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.