DEM Parti: Sevgili Başak Demirtaş da aday havuzumuzda

DEM Parti: Sevgili Başak Demirtaş da aday havuzumuzda
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, MYK toplantısında çıkar kararları açıklıyor.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında çıkan kararlarına dair partinin genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor.

DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.

Ayşegül Doğan,"9 Şubat'a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimleri sizlerle paylaşacağız. İstanbul için DEM zamanı diyoruz" dedi.

Doğan, Başak Demirtaş'la ilgili soru üzerine, "9 Şubat'a kadar İstanbul dahil aday göstereceğimiz isimleri açıklayacağız. Sevgili Başak Demirtaş da aday havuzumuzda" ifadelerini kullandı.

Partinin İstanbul'da aday çıkarma kararı alması, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Eş Başkan adayı gösterilip gösterilmeyeceği konusunda merakları da artırmıştı.

Başak Demirtaş, “Bana bir görev düşerse bu konuda hazırım. Barış ve demokrasinin önünü açacağına inanırsak ve bunun için bir sorumluluk düşerse hazırım” demiş, Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, "Başak Demirtaş siyaset yapacaksa adresi DEM Parti'dir" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.