HDP'nin seçim programı belli oldu

HDP'nin seçim programı belli oldu
HDP'de eş genel başkanların katılacağı seçim etkinlikleri yarından itibaren başlayacak. Buldan ve Temelli 30'u miting 80'den fazla etkinliğe katılacak. DİYARBAKIR...

HDP'de eş genel başkanların katılacağı seçim etkinlikleri yarından itibaren başlayacak. Buldan ve Temelli 30'u miting 80'den fazla etkinliğe katılacak.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Halkların Demokratik Partisi (HDP) 1 Mart itibariyle ‘iki koldan’ seçim çalışmalarına başlıyor. İki eş genel başkanın katılacağı etkinlikler 31 Mart tarihine kadar sürecek ve 80’den fazla eylem ve etkinlik düzenlenecek.

HDP Genel Merkezi seçim çalışmalarını yarın Cizre ve Kars’taki halk buluşmaları ile başlatacak. Eş Genel Başkanlar Sezai Temelli ve Pervin Buldan’ın iki ayrı koldan günde en az 2 miting ve halk buluşması yapacağı program kapsamında, 30 miting yapılacak.

Halk buluşmalarına, HDP’nin seçim ittifakı yaptığı Kürt partilerin genel başkanları ve bileşen partilerin yöneticileri de dahil olacak. HDP 21 Mart tarihinde de Diyarbakır ve İstanbul’da Newroz kutlamaları ile seçim mitinglerini birleştirecek. Türkiye’nin batısında da miting ve etkinliklerle seçmeni ile buluşmayı amaçlayan HDP, seçim çalışmalarını canlı yayınlar ve sosyal medya ile duyuracak. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.