Tutuklu yakınları yeni yıla ‘adalet’ isteyerek başladı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YENİGÜN HABER  –  ​ Hasta tutuklu başta olmak üzere infazı yakılan tutukluların serbest bırakılmasını bekleyen aileler, yeni yıla “adalet” talep ederek başladı.

Cezaevlerindeki hasta tutuklular ve infaz sürelerini tamamlamalarına rağmen tahliye edilmeyen tutuklular için “Adalet Nöbeti” tutan tutuklu yakınları, nöbet eylemlerine 2022 yılının ilk gününde de devam etti.  Aileler, bir kez daha nöbet eylemlerini sürdürdükleri Diyarbakır Barosu hizmet binasında buluştu. Eylemlerinin 47’inci gününe giren ailelere dönük ziyaretler bugün de sürdü.

Yakınları cezaevlerinde olan kimi kadınlar ve çatışmalarda çocuklarını kaybeden bazı anneler, eylemdeki aileleri ziyaret edip, destek verdi.

Ziyaretler sırasında verilen mesajlarda, sürdürülen eylemin sonuç alması için kamuoyu tarafından daha fazla desteklenmesi istenip, bu konuda tüm toplumsal kesimlere çağrıda bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutuklu yakınları yeni yıla ‘adalet’ isteyerek başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Diyarbakır Yenigün Gazetesi - Son Dakika Diyarbakır Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin