Sel felaketinde son durum: 71 ölü, 47 kayıp

Sel felaketinde son durum: 71 ölü, 47 kayıp
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 60'a yükseldi. Sinop'ta 10, Bartın'da ise 1 kişi öldü. Kayıp sayısının 47 olduğu...
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 60'a yükseldi. Sinop'ta 10, Bartın'da ise 1 kişi öldü. Kayıp sayısının 47 olduğu açıklandı.

YENİGÜN HABER - Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde arama- kurtarma ve temizlik çalışmaları sürüyor. Ezine Çayı'nın taşmasıyla oluşan selde yıkılan 8 katlı Ölçer Apartmanı enkazında arama çalışmaları, gece boyunca devam etti. Dün akşam saatlerinde yapılan aramalarda, enkazda 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Apartmanın enkazındaki aramalar sürerken, ailelerin de umutlu bekleyişi devam etti.

AFAD'dan yapılan açıklamada, Kastamonu'da 60, Sinop'ta 10, Bartın'da ise 1 kişinin vefat ettiği, 8 kişinin tedavilerine hastanede devam edildiği belirtildi. Bartın'ın Ulus ilçesinde 341, Kastamonu'da 1480, Sinop'un Ayancık ilçesi ve mahallelerinden ise 560 afetzedenin tahliye edildiği kaydedildi. Öte yandan AFAD, "Sinop ve Kastamonu’da, kayıp ihbarı sayısı 47’dir" açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.