Sağanak sonucu bazı cadde ve sokaklar göle döndü

Sağanak sonucu bazı cadde ve sokaklar göle döndü
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde sağanak yağış nedeniyle bazı sokaklar su altında kaldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış nedeniyle bazı mahalleleri su bastı. Caddeler göle dönerken, bazı evlerin bahçeleri ve otoparkları da sular altında kaldı.

LAPSEKİ'DE SOKAKLARI SU BASTI

Meteorolojinin Çanakkale ve çevreleri için sarı kodlu uyarıda bulunmasının ardından akşam saatlerinden itibaren Lapseki ilçesinde sağanak yağış etkili oldu.

Sağanak nedeniyle Lapseki'nin Çardak beldesindeki bazı sokakları su bastı. Araçlar su basan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Kuvvetli yağışın etkisiyle Ova Mahallesi'ndeki bazı evlerin bahçeleri de sular altında kaldı.

canakkale-de-saganak-yagis-sonucu-sokaklar-sular-16632367-9424-m.jpg

Koca Ahırlı Mevkii ve Ayazma Deresi mevkiinden gelen çevre yolu üzerindeki bazı evlerin otoparklarına su bastı. Lapseki Belediyesi ekipleri sağanak yağış nedeniyle yollarda biriken suların tahliyesi için rögar kapaklarının tıkanmaması için temizlik çalışması yaptı.

ÇANAKKALE'DE BUGÜN YAPILACAK SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Çanakkale- Eceabat hattında, Eceabat'tan bugün saat 04.00 ve 06.00, Çanakkale'den ise saat 05.00 ve 07.00'de gerçekleştirilmesi planlanan seferler olumsuz hava şartları nedeniyle yapılamayacak. Seferler, Eceabat'tan saat 07.15 seferi yapıldıktan sonra Eceabat'tan tek saatlerde, Çanakkale'den ise çift saatlerde devam edecek.

canakkale-de-saganak-yagis-sonucu-sokaklar-sular-16632367-2994-m.jpg

Kabatepe- Gökçeada ile Geyikli- Bozcaada hatlarındaki tüm seferler, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.