MYK üyeleri istifa etti, Kılıçdaroğlu onayladı

MYK üyeleri istifa etti, Kılıçdaroğlu onayladı
CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısı sona erdi. MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. Faik Öztrak yarın açıklama yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

Parti genel merkezinde, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunun ardından yapılan ilk MYK toplantısı, 4,5 saat sürdü.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin sonuçları değerlendirildi ve CHP'nin yol haritası ele alındı.

MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. Toplantı sonrası henüz bir açıklama yapılmadı.

FAİK ÖZTRAK YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Toplantıdaki değerlendirme ve sonuçlara ilişkin yarın Faik Öztrak basın açıklaması yapacak.

İSTİFA EDEN MYK ÜYELERİ

İstifa eden MYK üyeleri şöyle:

Ahmet Akın, Ali Öztunç , Bülent Kuşoğlu, Bülent Tezcan, Devrim Barış Çelik, Faik Öztrak, Fethi Açıkel, Gamze Akkuş İlgezdi, Gökçe Gökçen, Gülizar Biçer Karaca, Lale Karabıyık, Muharrem Erkek, Oğuz Kaan Salıcı, Selin Sayek Böke, Seyit Torun, Veli Ağbaba, Yüksel Taşkın.

GENEL BAŞKANLIK İÇİN ÖZGÜR ÖZEL DÜŞÜNÜLÜYOR

Toplantının ardından Artı Gerçek'e konuşan parti kurmayları, Genel Başkanlık için Özgür Özel'in konuşulduğu bilgisini verdi. Yeni MYK’nın cumartesi ya da pazar günü belli olacağı belirtilirken toplantıya dair şu değerlendirmelerde bulunuldu:

"Herkes kendi seçim bölgesini değerlendirmesini yaptı. İki tur arasındaki söylem değişikliği, iftira ve yalan kampanyalar konuşuldu. Duygusal konuşmalar da oldu, uzun teknik değerlendirmeler de oldu. Kurultay takviminin başlatılmasına ilişkin de Genel Başkan talimat verdi. Değerlendirme yapacağız. Bütün MYK değişecek diye bir şey yok." (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.