Kılıçdaroğlu: Gaffar Okkan dosyasını kapattırmayacağız

Kılıçdaroğlu: Gaffar Okkan dosyasını kapattırmayacağız
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, " 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan dosyalarını kapattırmayacaklarını ifade...

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, " 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan dosyalarını kapattırmayacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak kent merkezinde Madenci Anıtı önünde düzenlenen miting, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasıyla başladı.

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da 2001'de uğradığı saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan dosyalarını kapattırmayacaklarının altını çizdi.

"Mutfaklarda yangın var arkadaşlar"

Kılıçdaroğlu, sözleşmeli öğretmen uygulamasına değinerek, öğretmenlerin hepsinin kadrolu olması ve kendi kıdemlerine göre aylık alması gerektiğini belirtti.

İşsizlik sorununa işaret eden Kılıçdaroğlu, "Gencecik çocuklar işsiz ama 3 milyon 600 bin Suriyeli'miz var. Sizlerin oylarıyla Allah nasip ederse, en geç 2 yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi kendi ülkelerine uğurlayacağız. En geç 2 yılı içinde." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.