Filistinli doktor: 'Bu çocukları kim öldürüyor'

Filistinli doktor: 'Bu çocukları kim öldürüyor'
İsrail hava saldırısında dün gece 7'si çocuk 9 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Filistinli doktor cenazelerin yanında 'Bu çocukları kim öldürüyor' diye seslendi.

Türkiye merkezli Filistinli İletişimciler ve Medya Derneği (FİMED), İsrail hava saldırısında işgal altında olan Gazze’deki Han Yunus kenti yakınlarında bir ev hedef alındı. FİMED, Saldırıda 7'si çocuk 9 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Çocukların cenazeleri önünde yardım çığlığı
Gazze Avrupa Hastanesi Müdürü Dr. Yusuf El Akkad, İsrail'in saldırısını kınadı. Al-Akkad, “Şu çocuklara bakın. Bu çocukları kim öldürüyor? Nedir bu? Bu çocukların suçu ne? Ey dünya, sen bu çocukların yanında neredesin? İşgalin (İsrail'in) bu mazlum halka karşı yaptığı katliamları görmüyor musunuz” ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden çocukların görüntüsünü sosyal medyada paylaşan FİMED’in yaptığı açıklamada “Az önce Gazze’deki Han Yunus kentinin güneyinde bulunan El-Bakri ailesinin evine işgalci İsrail güçlerince düzenlenen bombalı saldırıda 7’si çocuk 9 Filistinli şehit edildi” denildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.