Fenerbahçe'nin yeni transferi Suncak’tan ‘Kürdistan bayrağı’ iddialarına yanıt

Fenerbahçe'nin yeni transferi Suncak’tan ‘Kürdistan bayrağı’ iddialarına yanıt
YENİGÜN HABER –  Fenerbahçe Futbol Kulubü,  geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı genç milli oyuncusu Ozan Suncak'ın ‘Kürdistan Bölgesi Bayrağına’...

YENİGÜN HABER –  Fenerbahçe Futbol Kulubü,  geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı genç milli oyuncusu Ozan Suncak'ın ‘Kürdistan Bölgesi Bayrağına’ beğeni atmasından dolayı sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edildi.

Almanya’nın köklü kulüplerinden Stuttgart’ın altyapısında yetişen Suncak, Reutlingen U19'da forma giyiyordu. Aynı zamanda Genç Milli Takım orta saha oyuncusu olan Ozan Suncak'ın sosyal medya hesabından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Bayrağı olan görsele beğeni attığı ve “Her Biji” yazdığı belirtiliyor.

Kulüpten henüz bu yönde resmi bir açıklama yapılmazken, Fenerbahçe’nin Ozan Suncak ile imzaladığı üç yıllık amatör sözleşmesini feshetmek için oyuncunun avukatıyla görüşmeler yaptığı iddia edildi.

SUNCAK: İLGİM YOK, YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda konu ile ilgili paylaşımda bulunan Ozan Suncak,

“Sosyal medyada paylaşılan haberlerle ilgim yoktur. Bana atılan iftiralarla ilgili gerekli yerlere yasal işlem yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

'PAYLAŞIM OZAN SUNCAK'A AİT DEĞİL'

Ozan Suncak'ın menajerlik şirketinden yapılan açıklamada ise, Oyuncu Ozan Suncak ile ilgili sosyal medyada paylaşılan asılsız iddialar ile ilgili hukuki yönden haklarını arayacakları belirtilerek şöyle denildi:

“Geleceği çok parlak büyük bir yeteneği yalan haberler ile lekelemek en kibar deyimle son derece aşağılık bir tutumdur. Ozan Sucak’ın siyasetle uzaktan veya yakından alakası yoktur. Söz konusu paylaşım Ozan Suncak'a ait değildir. Paylaşımı yapan ve çoğaltan kişiler karşısında oyuncumuzun hakkını hukuk önünde arayacağız."

FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ ÜZEYİROĞLU: IRKÇI SALDIRI

Olayın duyulmasının ardından Fenerbahçe'de kongre üyesi ve TÜSİAD üyesi Kürt işinsanı Yılmaz Üzeyiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fenerbahçe Spor Kulübümüz tarafından Kürdistan Bölgesel Yönetimi Bayrağına beğeni attığı İçin sözleşmesi sözde feshedilmiş. Ozan Suncak ırkçı bir saldırıya maruz kalmıştır. Sporda bu kabul edilir bir durum değildir. Konu ile ilgili Başkanımız Sayın Ali Koç’tan bilgi alacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.