Doktor Şeyhmus Gökalp'ın davasına çağrı

Doktor Şeyhmus Gökalp'ın davasına çağrı
Türk Tabipler Birliği ve Diyarbakır Tabip Odası, Dr. Şeyhmus Gökalp’ın yarın görülecek duruşması öncesinde açıklama yaptı.    YENİGÜN...
Türk Tabipler Birliği ve Diyarbakır Tabip Odası, Dr. Şeyhmus Gökalp’ın yarın görülecek duruşması öncesinde açıklama yaptı. 

 

YENİGÜN HABER – Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi ve Diyarbakır Tabip Odası,  TTB Yüksek Onur Kurulu üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp’ın yarın görüleceği duruşmasına ilişkin tabip odasında açıklama yaptı. “Dr. Şeyhmus Gökalp hakkındaki asılsız ve delilsiz suçlamanın sonlandırılmasını talep ediyoruz” pankartının açıldığı açıklamaya çok sayıda kişi katıldı.

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Elif Turan, “Savcının taraflı, peşin hükümlü, hukuka aykırı tutumu nedeniyle adil yargılanma hakkının güvence altında olduğundan ciddi kuşku duyuyoruz. Dr. Şeyhmus Gökalp davasında duruşma savcısı, mütalaasında duruşmaya getirtilen delilleri görmezden geldiği, değerlendirmediği için adil yargılanma hakkını ihlal etmektedir. Mesleğimizin onuruna ve etik ilkelerine bağlı kalarak görev yapan Dr. Şeyhmus Gökalp’ın beraat kararını bekliyoruz. Dr. Şeyhmus Gökalp hakkındaki asılsız ve delilsiz suçlamanın sonlandırılmasını talep ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.