Diyarbakırlı sanatçı serbest bırakıldı

Diyarbakırlı sanatçı  serbest bırakıldı
Eski eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan Diyarbakırlı sanatçı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi ise tutuklandı.

Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'e ait işyerlerini kurşunlattığı iddiasıyla 15 aralık Cuma günü gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik ve Kocaeli'nde işyerlerinin kurşunlanması ile ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen Ece Ronay ve Berat Elmacı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Mehmet Sedat Atılgan, Serhat Gögmen ve Uğur Elmacı, 'silahla tehdit' ve 'suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suça sürüklenen R.E'nin işlemleri devam ediyor.

ECE RONAY KİMDİR?
Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, dün eski eşi Mehmet Bilir’in işyerini kurşunlattığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Özel harekat polislerinin katılımıyla düzenlenen şafak baskınında gözaltına alınan Ronay’la birlikte, işyerini kurşunladığı belirlenen 5 kişi daha yakalandı.

Çalkantılı bir hayatı olan Ece Ronay’ın ismi ilk olarak 2021 yılında ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini söylemesiyle gündeme geldi. Ronay, Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ederek cep telefonuyla mesajlaşma görüntülerini yayınladı.

Erbil, önce "Bu gece yanında uyumak istediğini" belirten mesaj yazdı. Erbil, genç kız itiraz edince, vücudunun bazı bölümlerini Tik Tok'ta niye sergilediğini soruyor.

Ronay yaptığı açıklamada, "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir" dedi.

1998 doğumlu olan Ece Ronay (Taylan) Diyarbakır Lice nüfusuna kayıtlı.
GBT kaydına göre 2014, 2015 ve 2016 yıllarında üç kez evden kaçtı. Ailesi karakola ‘Kayıp Şahıs’ başvurusunda bulundu.
2018’de İzmir’de alkollü araç kullanmaktan, 2019’da Gebze’de dolandırıcılıktan, 2020’de İstanbul’da kasten yaralamadan; Gaziantep’te Türk Milleti’ni, Cumhuriyeti, devletin kurum ve kuruluşlarını aşağılamaktan, 2023’te Kocaeli’de yaralama, tehdit, hakaret, mala zarardan ve İstanbul’da eski eşini tehdit, darp, mala zarar ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.