Diyarbakırlı Muhammed Yakut, ifşa videoları yayımlayacağını duyurdu

Diyarbakırlı Muhammed Yakut, ifşa videoları yayımlayacağını duyurdu
Youtube’da videolar yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut, çeşitli iddialarda bulundu. Yakut’un “Delilerin Delisi” mahreciyle yayınladığı dört videodaki...

Youtube’da videolar yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut, çeşitli iddialarda bulundu. Yakut’un “Delilerin Delisi” mahreciyle yayınladığı dört videodaki iddialarda,  parti genel başkan yardımcılarından, bakanlara, savcılara kadar farklı isimler yer alıyor

YENİGÜN HABER – Muhammed Yakut adlı bir kişi, Youtube’da yayımladığı videolarda Partili isimlerle ilgili olarak kendisinin tanık olduğunu söylediği iddiaların yer aldığı videolar paylaşmaya başladı.

Şimdiye kadar dört video yayımlayan ve “Delilerin Delisi” mahreci kullanan Muhammed Yakut, videolara devam edeceğini ifade ederek, tehditlerde bulundu.

Eski Diyarbakırspor başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olan ve akaryakıt sektöründe iş yapan Yakut, 90-92 yılları arasında BOTAŞ’ta çalıştığını belirtiyor.

Aceka Holding kurucularından Abdullah Bilgingüllüoğlu’nun da yeğeni olan Muhammed Yakut, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı da yaptı.

Yakut, 2012’de Denizatı Petrokimya şirketinin sahibi Ali Şafak Akmil’i kaçırtarak 400 bin TL’sini aldığı suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla gündeme gelmişti.

Yakut, AK Parti genel başkan yardımcıları, genel başkanvekili ve bakan olan isimlerle ilgili açıklamalar yapacağını duyurdu.

Yakut, paylaşımlarını @muhammedyak21 adlı twitter hesabı ile Halkweb adlı youtube sitesinde yayımlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.