Diyarbakır Girişimci Ağı 5. Toplantısını gerçekleştirdi

Diyarbakır Girişimci Ağı 5. Toplantısını gerçekleştirdi
Türkiye’de ekonominin darboğaza sürüklendiği bir dönemde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Diyarbakır Girişimci Ağı 5. Toplantısını...

Türkiye’de ekonominin darboğaza sürüklendiği bir dönemde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Diyarbakır Girişimci Ağı 5. Toplantısını gerçekleştirdi.

Rıdvan KÖSEN

DİYARBAKIR- Ekonomik darboğaza sürüklenen Türkiye’de iş dünyası ayakta kalma mücadelesi verirken, sivil bir inisiyatif olarak kurulan Diyarbakır Girişimci Ağı 5. Toplantısını gerçekleştirdi. 50’ye yakın firma temsilcisinin katıldığı toplantıda sunum yapan Diyarbakır Girişimci Ağı Koordinatörü ve yönetim danışmanı Mehmet Saruhan, inovatif işletmeler ve müşteri beklentilerinin ihtiyaçlarını tespit ederek çözüm üretmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saruhan, işletmelerin rekabet avantajı elde edebilmesine yönelik de bilgi verdi.

“İşletmeler hukuki alana önem vermeli”

Mehmet Saruhan’ın ardından söz alan avukat Raşit Ocak, işletme ve sözleşme hukuku alanında sunum yaptı. İşletmelerin bir hukukçu ile çalışması gerektiğine vurgu yapan Ocak, “Bir işletmenin hukukçu ile çalışması muhasebeci ile çalışmasından daha önemlidir’ diyerek işletmelerin hukuki alana önem vermesi gerektiğinin altını çizdi. Diyarbakır Girişimci Ağı’nın toplantısı gerçekleştirilen sunumların ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.