Birden fazla ilde yangın çıktı!

Birden fazla ilde yangın çıktı!
Bolu'nun Gerede ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Öte yandan iki yangın haberi de Ankara, İzmir ve Adana'dan geldi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılırken, peş peşe Ankara, İzmir ve Adana'dan da orman yangını haberi geldi. Kızılcahamam, Menderes ve Kozan ilçesindeki yangınlara ekiplerin müdahaleleri sürüyor.

İLK YANGIN HABERİ BOLU'DAN GELDİ

Bolu'nun Gerede ilçesinde Gerede-Ankara yolu Aktaş bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve orman işletme müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin, yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Öte yandan yangın nedeniyle oluşan yoğun duman, Gerede merkezden de görülebiliyor. Yangın rüzgarın etkisiyle büyüyor.

ADANA'DA ORMAN YANGINI

Adana'nın Kozan ilçesi Kalkumaç Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye 4 helikopter, 2 uçak 10 arazöz ile çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, havadan ve karadan müdahaleyle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

adana.webp

ANKARA'DA MEŞELER YAYLASI YANIYOR

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Meşeler yaylası mevkiinde orman yangını çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyüyor. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

ankara.webpİZMİR'DE MENDERES İLÇESİNDE YANGIN

İzmir'in Menderes ilçesi Keler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 6 uçak, 10 helikopter, 23 arazöz, 6 su ikmal, 7 dozer sevk edildi. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.