4 ilde eğitim kademeli olarak başlayacak

4 ilde eğitim kademeli olarak başlayacak
Hatay'da açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde eğitimin sadece sağlam saporı verilen okullarda yapılacağını açıkladı....

Hatay'da açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde eğitimin sadece sağlam saporı verilen okullarda yapılacağını açıkladı. Bakan Özer, 4 ilde eğitimin kademeli olarak başlayacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Hatay’da Genel Durum Sunum ve Değerlendirme Toplantısının ardından AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulunuyor.

Bakan Özer'in açıklamaları şöyle:

"Eğitim öğretimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın sağlam raporu verilen okullarımızda gerçekleştireceğiz.

6 ilimizde olduğu gibi merkez ilçelerin tamamında değil, hayatın normalleştiği ilçelerde başlamak üzere inşallah eğitim öğretime başlayacağız.

Malatya ilimizde Arapgir, Kale, Pütürge, Darende ve Hekimhan ilçelerimizde 27 Mart'ta eğitim öğretime başlıyoruz. Kahramanmaraş'ta Andırın ve Ekinözü ilçelerimizde 27 Mart'ta eğitim-öğretime başlıyoruz.

4 ilde Milli Eğitim Bakanlığı olarak 10 ilimizde eğitimler başlamış olmasına rağmen çocuklarımızı yalnız bırakmamak üzere çadırlarda yalnız bırakmadık. 1793 çadır ve konteyner ve prefabrik okulda eğitim öğretim devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.