Emniyet Genel Müdürü Diyarbakır'da

Emniyet Genel Müdürü Diyarbakır'da
Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bir takım temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi. DİYARBAKIR YENİGÜN - Bir takım temaslarda bulunmak üzere...

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bir takım temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Bir takım temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, ziyaret kapsamında Diyarbakır'da göreve yeni başlayan ve oryantasyon eğitimini tamamlayan özel harekat polisleri için Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törene katıldı.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün yanı sıra A. Gaffar Okkan POMEM Müdürlüğünü, Silvan Yolu Polis Kontrol Noktasını ziyaret ettikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geldi. Uzunkaya, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Diyarbakır'ın genel güvenliği ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır'ı ziyaretinde Uzunkaya'ya, Özel Harekât Başkanı Selami Türker, İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Terörle Mücadele Daire Başkan Vekili Hasan Yiğit ve Tanık Koruma Daire Başkanı İlker Arslan eşlik ettiler. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.