İş dünyası temsilcileri Diyarbakır’da

İş dünyası temsilcileri Diyarbakır’da
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalar kapsamında, beraberindeki sivil toplum kuruluşları,...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalar kapsamında, beraberindeki sivil toplum kuruluşları, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte Diyarbakır’da incelemelerde bulundu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğündeki iş dünyası temsilcileri Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Diyarbakır’da incelemede bulundu.  Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Vali Ali İhsan Su ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Heyet daha sonra Diyarbakır Ticaret Borsası ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. DTSO’da konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.